Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik szakma művelői szeretik...

Melyik szakma művelői szeretik legjobban a munkájukat?

Figyelt kérdés

Van ilyen szakma egyáltalán?

Tehát akik sosem panaszkodnak és élvezik a munkájuk minden percét?

2019. aug. 9. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerzetesek?
2019. aug. 9. 14:33
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Ha tengerbiológus lennék nem panaszkodnék.

Vagy ha nekem kéne a pandákat, koalákat gondozni, akkor sem panaszkodnék.

2019. aug. 9. 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
És mit teszel érte, hogy elérd?
2019. aug. 9. 14:40
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Nőgyógyászok!
2019. aug. 9. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy nőgyógyász nem csak 20 éves bombázókat vizsgál? Sőt, azokat évente max. 1x. Oda olyanok mennek, akiknek betegsége van, vérzik régóta, fertőzése van, vagy idős. Hejj, de jó poén akkor is??
2019. aug. 9. 14:54
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Hát én nem tudom eképzeni hogy a nőgyógyász dokiknak még nem át a farka vizsgálat közbe sose. Főleg ha egy jó muffnak ottan tátong a pcsája az asztalon.
2019. aug. 9. 14:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden idióta nem lehet ám orvos, ne álmodozz!
2019. aug. 9. 14:58
 8/10 A kérdező kommentje:

6:

Max ha impotens :DDD

2019. aug. 9. 14:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Családom egy fiatal és csinos női tagjával egyszer elkezdett rettenetesen creepy módon flörtölni a nőgyógyásza miközben épp vizsgálta. Töbekközt olyanokat mondott, hogy "maga milyen szűk, szerencsés ember a barátja". Bizonyára épp fel is állt neki, szóval igen, előfordul az ilyen.

(Az első, majd a második felindulást követően végül nem vertük laposra a fejét a doktorúrnak, bár többször is majdnem elindultunk.)

2019. aug. 9. 15:49
 10/10 anonim válasza:
82%

Rendőrök,vasutasok,katonák,tüzoltók

Ide hivatástudatból meg szenvedélyből megy az ember.Én pl 2x megbuktam az alkalmasságin,de jövőre harmadszor is jelentkezni akarok rendészetire,pedig tudom,hogy szarul fizet.

2019. aug. 9. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!