Csajok/Nők! Amikor még nem volt szakma a kezetekben, mivel kerestetek pénzt (mennyit)?
Diákmunka, meki, burger, vagy hostesskedés, ruhaboltban eladó, kisegítő esetleg.. van pár diákszövetkezet, nézz körül.
Diákként nem keresnek jól az emberek, nem arra van kitalálva a dolog.
Ha jól akarsz keresni, akkor előre gondolkozz!
Tanulj most jól, csinálj egy erős érettségit, felvételizz valami keresett szakra ( mostanság IT, valami mérnöki vagy pénzügyi pálya a nyerő). Nem lesz gondod később. Ha nem muszáj én most egyelőre nem is dolgoznék a helyedben. Nem ér annyit a kis pénz, inkább feküdj rá a könyvekre.
Szerintem egy 16-17 évesnek havi 60-70 is "jól keresés".
Menj be egy diákmunka-szövetkezetbe, és kérdezd meg, milyen melóik vannak.
TUDNÉK
DMben, Tescoban dolgoztam pénztárosként. Az egyetemi lapot szerkesztettem kevéske pénzért.
Azóta megvan a diplomám, de nem a szakmámban dolgozom, hanem SSCben. Ha most lennék egyetemista, ugyanezt csinálnám, de akkoriban még nem voltak ilyenek. Nem nehéz munka, rugalmasan igazítható az órákhoz, és jól fizet
"Szerintem egy 16-17 évesnek havi 60-70 is "jól keresés"."
2006ban tetszik élni?
másfél hét munka ennyi pénzt összeszedni
semmihez, ez a segédmunka bére mostanság
ha érteni is kell valamihez az drágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!