Mennyire lehet gazdag az a férfi aki barátoknak 50 ezer forint alatt nem vesz ajándékot?
# 1
Mi? Ne hogy már hitelre vegyen ajándékokat, ráadásul ennyiért!
Két nagyon jó barátom van, mindkettő építkezik egyikük kezdőfázisban van 40zsák cementet kapott szülinapjára + 1 üveg pezsgőt, a másik a befejezéshez közeledik ő 50zsák meszet és 1 pezsgőt kapott, mindkét ajándék 50e feletti.
Mi vele a bajod? Tényleg nem értelek!
Egyetemi tanár vagyok nettó 136e-es fizetéssel, kifogsz rajta készülni, de 30 napja minden nap megyek hozzájuk culágerkedni és nem fogadtam el üdítőn kívül semmi mást.
Pont az ilyen embereknek nem túl stabil az anyagi helyzete. Gazdagnak látszanak igen. Aki hosszú távon vagyont épít, az nem így gondolkodik. A külsőség, csak gazdagnak tűnő embereken látszik. Olvasd el ezt a cikket és ne hagyd magad megtéveszteni!
Ezalapján nem tudhatod. Lehet hogy gazdagabbnak akar látszani, mint amilyen, és lehet, hogy tényleg gazdag. A helyes hozzáállás az, hogy ne foglalkozz ezzel. :)
Amúgy meg egy érdekes sztereotípia (főleg a szegényebbek körében) ez a "miről ismersz fel egy milliomost", hogy azért lesz valaki gazdag, mert nem herdálta el a pénzét, de szerintem ez hülyeség. Természetesen van olyan gazdag ember, aki kétkézzel szórja hülyeségre a pénzét, meg van olyan is, aki többmilliárdos portfólió mellett is meggondolja, hogy a drágábbik sonkát vegye-e az auchanban.
De továbbra is azt mondom, hogy a helyes viselkedés az, ha nem turkálsz mások zsebében. Semmi közöd hozzá, hogy honnan van pénze, vagy hogy van-e hitele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!