Diákmunka, havi nettó 230 000Ft jónak számít?
Haver, diplomásként teljes állásban keresek ennyit. Én meg vagyok vele elégedve, de sokak szerint kevés. Azt meg a hü lye is tudja, hogy diákmunkával ennyit kvázi lehetetlen összeszedni, ha van is 1-2 ilyen lehetőség, akkor NYILVÁN többszöröse annak, amit az átlag diákmeló fizet.
Most komolyan, jó az embereket provokálni ilyenekkel?
Én ezt egyáltalán nem szántam provokációnak, egyszerű fizikai melós, raktáros vagyok nyaranta. (vidék)
Bocsánat, ha bárkinek megsértettem az egoját. Csak azért kérdeztem mivel ez az első munkahelyem és a környezetemben (rokonok stb.) eléggé vegyesek a fizetések. Egyébként 19/f szóval hostesskedés sajna kilőve. Mindenkinek aki normálisan válaszolt köszi és ment a zöld.
Ha nem prvokáció, akkor miért emelted ki?
Vagy tízen leírták, hogy ennyit dimplomával keresnek, vidéken meg pláne jó. Vagy a szüleidet, haverjaidat nem tudod megkérdezni?
Egy dolgot kifelejtettél: mennyit kell dolgozni érte, mármint hány órát. Persze egyéb tényezők is számítanak, de ez az infó mindenképp kellene.
Egyébként jónak számít nyilván. De hogy letörjem a magabiztosságodat, én diákként az első munkahelyemen többet kerestem ennél napi 6 órás munkában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!