Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunka, havi nettó 230...

Diákmunka, havi nettó 230 000Ft jónak számít?

Figyelt kérdés
Szerintem nem rossz, de a hivatalos KSH átlagot nem éri el.

2019. aug. 7. 06:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Nekem se számít most jónak, na de diákként igencsak jónak számított volna!
2019. aug. 7. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:
13%

Haver, diplomásként teljes állásban keresek ennyit. Én meg vagyok vele elégedve, de sokak szerint kevés. Azt meg a hü lye is tudja, hogy diákmunkával ennyit kvázi lehetetlen összeszedni, ha van is 1-2 ilyen lehetőség, akkor NYILVÁN többszöröse annak, amit az átlag diákmeló fizet.

Most komolyan, jó az embereket provokálni ilyenekkel?

2019. aug. 7. 11:37
 13/16 A kérdező kommentje:

Én ezt egyáltalán nem szántam provokációnak, egyszerű fizikai melós, raktáros vagyok nyaranta. (vidék)

Bocsánat, ha bárkinek megsértettem az egoját. Csak azért kérdeztem mivel ez az első munkahelyem és a környezetemben (rokonok stb.) eléggé vegyesek a fizetések. Egyébként 19/f szóval hostesskedés sajna kilőve. Mindenkinek aki normálisan válaszolt köszi és ment a zöld.

2019. aug. 7. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem prvokáció, akkor miért emelted ki?

Vagy tízen leírták, hogy ennyit dimplomával keresnek, vidéken meg pláne jó. Vagy a szüleidet, haverjaidat nem tudod megkérdezni?

2019. aug. 13. 09:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy dolgot kifelejtettél: mennyit kell dolgozni érte, mármint hány órát. Persze egyéb tényezők is számítanak, de ez az infó mindenképp kellene.

Egyébként jónak számít nyilván. De hogy letörjem a magabiztosságodat, én diákként az első munkahelyemen többet kerestem ennél napi 6 órás munkában.

2019. aug. 13. 12:18
 16/16 anonim ***** válasza:
jelezni kell a főnök felé, hogy az általa kínált fizetés diákmunka státuszban messze elmarad a KSH átlagbérétől, hátha majd emel rajta egy jót
2019. aug. 13. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!