Büfészakos diplomával felvesznek SSC-be ha nem tudok sehol sem elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 03:41
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi,még nem fejeztem be az egyetemet,szóval még nem aktuális.
Megy a német,csak már lassan 2 éve nem használtam,be van rozsdásodva,gyakorolnom kéne aztán visszajön
2019. aug. 3. 12:18
12/17 anonim válasza:
Angollal, némettel fel fognak venni. az más kérdés, hogy továbblépni sehova se tudsz onnan.
13/17 A kérdező kommentje:
Az miért baj?Nem érdekel a karrier
2019. aug. 3. 20:31
14/17 anonim válasza:
12es: jah, semmi tovabblépési lehetőség. Végülis egy operations manager csak 500 nettót keres, az szar kilátás. (Hogy csak egy irányt említsek. De el lehet menni technikai irányba vagy akár projekt mamagement felé is, meg még ezer lehetőség van.)
15/17 A kérdező kommentje:
Olyan jól fizetnek egy SSC-ben?És csak nyelvtudást várnak el?Elég hihetetlen
2019. aug. 4. 01:32
16/17 anonim válasza:
Nyilván nem a kezdő fizetés a félmillió. De pár év tapasztalat meg pár certificate megszerzése után simán elérhető. Azt akartam ezzel mondani, hogy ebben is van karrier út. Több is, mint sok egyéb pályában. Csak le kell húzni egy-két évet a piramis alján, aztán lehet továbblépni.
17/17 A kérdező kommentje:
Hát,az SSC az egyetlen lehetőség ha rendes munkát akarok,ami jól is fizet,mert ezzel a diplomával csak szopás lenne az élet
2019. aug. 4. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!