Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt valaki aki jelenleg a...

Van itt valaki aki jelenleg a postánál dolgozik, mint ablakos/ügyfeles, mennyi a fizetés?

Figyelt kérdés
2019. aug. 1. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
átlagbér körül, max. De nagyon szar meló, nem éri meg. Még árufeltöltő is jobb.
2019. aug. 1. 20:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Mi az átlagbér? Te konkrétan ott dolgozol?
2019. aug. 1. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Szakmunkás minimálbér van a szolgáknak, kivéve a főnököknek.
2019. aug. 1. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
kollégám és barátom dolgozott ott valamint évekkel ezelőtt exem. Borzalmas munkahely, rengeteg munka, kevés fizetés, folyamatos nyomás, teljesítménykényszer, idegbeteg ügyfelek...
2019. aug. 1. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én tapasztalatom: korrekt, jófej, emberi főnök, aki nem lecsesz ha valami nem oke, hanem megkerdezi tőlem, hogy nekem hogy lenne jobb, mivel tudna segíteni. Volt pl olyan, hogy tudta, hogy elutazom hosszú hétvégére, és utolsó napon 3 órával hamarabb bezáratott, hogy sipirc pihenni. Emellett nagyon jófej munkatarsak, akiket imadok.

Napi 6-7-8 óra munka, 2 szombat 1 hónapban beosztástól függ. Folyamatosan iskoláznak és továbbkepeznek. Én kaptam a legmagasabb fizuemelest januárban. Kevesebb, mint másfél év alatt fopenztaros lettem, átlagban 220 körül kapok, plusz a jutalék, amit megkapok a fizummal, plusz 3 havi elszámolással megegyszer az összes jutalékot.

2019. aug. 2. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ügyfelekhez viszont tényleg nagy türelem kell, van olyan felnőtt ember, akinek egy levél megcimzese, vagy egy csekk kitöltése is gondot okoz, és még ő van felháborodva,és akkor a többit inkább hagyjuk is.
2019. aug. 2. 15:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi utolsó
2019. aug. 2. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!