Úgy néz ki, nem fizették ki a szabadságot. Ilyenkor mi a helyzet?
Tegnap eljöttem a munkahelyemről, ma már utalták a pénzt, viszont jóval kevesebb lett, mint amennyire számítottam. Szabadsággal együtt ennek többnek kellene lennie...
Elképzelhető, hogy azt utólag - mondjuk a héten - kifizetik?
Reklamálni feleslegesen mennék be, hiszen jelenleg kisember vagyok, elzavarnának. Bíróságra meg nincs kedvem járni, úgysem érdekelne senkit, hogy nekem mondjuk 20-30 000 Ft-al kevesebbet adtak, plusz, anyagilag lehet én járnék rosszul.
Mivel a kilépő papírjaid között ott van a kilépő bérjegyzék is, ezért azon láthatod, mit utaltak.
Ha azon nem szerepel megváltott szabadság, akkor érdemes rákérdezni.
Nem szoktak külön utalni.
Igazából elbocsátás volt, én akartam felmondani, de hamarabb rúgtak ki. Aláírtam két példányban egy papírt, összepakoltam és hazajöttem.
Most akkor ilyenkor mi a helyzet?
Köszönöm. Egy kérdésem lenne még.
Ezek a papírok mit fognak tartalmazni?
(elnézést, nemrég kezdtem el dolgozni, nincs nagy tapasztaltom)
Ha utaltak pénzt, akkor valamilyen módon be voltál jelentve.
Ha aláírtál 1 papírt 2 példányban, akkor abból az egyik nálad van, olvasd el. Lehet sok kérdésre választ kapsz.
Igen, igazad van. Jó lenne, ha ezekről tanítanának.
A papír egyébként csak a felmondást tartalmazta, azt, hogy majd 5 munkanapon belül küldik a pénzt, meg hogy lehet fellebbezni a döntés ellen (természetesen eszem ágában sincs).
Feltételezem ezen a héten, vagy legkésőbb jövőhéten meg kellene jönni a papíroknak. Majd kiderül mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!