Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Saját vállakozás vs. Alkalmazott?

Saját vállakozás vs. Alkalmazott?

Figyelt kérdés
Jelenlegi helyzetben melyik a kedvezőbb és biztonságosabb? Ugye a saját vállalkozásban is van kockázat, de "válságra" hivatkozva egy alkalmazott sincs nagyobb biztonságban... Mondjuk megyeszékhelyen egy saját biznisz?
2010. júl. 11. 12:50
 1/1 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a vállalkozás vált be, soha nem szerettem, ha más diktálja a feltételeket. Így akkor dolgozom, amikor akarok, akkor megyek szabadságra, amikor akarok, senki nem szabja meg, mikor kezdjek reggel, és heti hány napot dolgozzak. Sokszor az egész nyarat kihagyom. Vállalkozás alatt nem kell mindjárt hatalmas cégre gondolni, én nyelvórákat adok, tolmácsolok és idegenvezetek. Ez persze egy kicsit más abban, hogy abszolút szellemi tőkére alapul, pénzt nem kell fektetni bele, így bukni sem lehet.
2010. júl. 11. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!