A postai alkalmazott miért akar velem erőszakkal biztosítást kötni?
Figyelt kérdés
Zalaegerszeg, nagyposta, múlt hét. Csekket voltam befizetni, átvettem a bizonylatot, meg a visszajárót. Egyszer csak elkezdi, hogy van-e biztosításom, kössek életbiztosítást.
Látta, hogy nem akarok kötni, de azért csak mondta a magáét, egyszerűen ott kellett hagynom, beszéd közben, mert lehet, hogy még most is mondaná a betanult szöveget...
2011. febr. 14. 16:56
1/4 anonim válasza:
Én már sajnálom szerencsétlen postai alkalmazottakat. Nekik kötelességük elmondani, meg sorsjegyet kínálgatni. Lehet, hogy esetedben hátul volt egy belső ellenőr, aki figyelte, mennyire végzik jól a munkájukat. A mi postahivatalunkban is mindig tudjuk, mikor van ellenőrzés. Arra lennék kíváncsi, hogy az ellenőr mit szól az ügyfelek zúgolódásához, mikor hosszú a sor, és előrekiabálnak, hogy hagyja már azt a nyomorult biztosítást, haladjunk inkább.
2/4 anonim válasza:
Bizony így van, ahogy az előző válaszoló írta. Ki van osztva (gondolom év elején), hogy adott félévben/ évben kinek hány db és fajta (gépjármű, lakás, élet stb) biztosítást kell megkötnie. Aki nem teljesíti, azt két alkalommal felszólítják, harmadszorra mehet amerre lát (vagy legalább is nagyon szóvá teszik a dolgot). Nekik sem jó, hogy ezt kell csinálni, mert tudják, hogy utálják az emberek, de kötelező nekik.
3/4 anonim válasza:
Így van ahogy az utolsó írta. Ismerősöm pénzes postás és amikor viszi ki a nyugdíjat, stb.-t, győzködnie kell az embereket biztosítás, sorsjegy meg újság előfizetés miatt. Annyira gáz, szerencsétlenek volt hogy ők maguk fizettek elő újságra (pedig képzelheted mennyi a fizujuk) hogy ne rúgják ki. Iszonyú szerintem és ez teljesen legális :(((
4/4 anonim válasza:
Úr isten. Mikor rákerestem erre a szóra, hogy erőszakos postás biztosítás, nem gondoltam volna, hogy ez ilyen népjárvány szinten megy már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!