NTT prémium csoportokról mi a véleményetek? (napitutitippek.hu)
Elsősorban az NTT prémium, illetve Maximum Power csoportokra lennék kíváncsi de jöhet a többiről is.
Olyanok lehetőleg kíméljenek hogy:
-eNnYi PéNzÉrT éN iS aDoK nEkEd tIpPeT
-hA oLyAn JóK lEnNéNeK mIéRt NeM jÁtSzák MeG iNkÁbB?
Főleg hogy az ingyenes tippjeik viszonylag nagy arányban nyernek, volt hogy 8-10 napon is egymás után nyertek, 1,5-1,75 oddsok. És nem, nem utólag írták oda. Napi szinten követtem őket, legtöbbször már délelőtt kirakták.
Ne haragudj, de...
"Ha olyan jók lennének miért nem játszák meg inkább"
Ezzel az érvvel mi a problémád mégis?
Egyébként te eldöntötted, hogy kipróbálod. Nem tudom mi a kérdés akkor
a fő kérdésre beszűkítetted a választ. azt senki nem írhatja, hogy baromság...tehát akkor csak olyan véleményekre vagy kíváncsi, hogy teljesen megéri...
fizess csak, én ajánlom.
Tévedés..
Azt a két "érvet" amit példaként hoztam, tipikusan azok szokták mondani, akik még nem is hallottak róla, meg fogalmuk sincs az egészről.
Magyarán szólva, olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi, akik már kipróbálták, és van valós fogalmuk a működéséről.
Hallottam róla, és van fogalmam az egészről.
Nettó hülyeség.
És nem az érvekkel van a baj :)
Btw Magad is képes van kiválasztani a napi kínálatban az átlag gólok alapján 2-3 overes meccset. Ők is ezt csinálják. Esetleg megtippelni egy GG-t 1,5-ért
De ugye az nem érv, hogy ha jók lennének, akkor inkább az irodát fosztanák, nem az embereket.
Vegyél tagságot, aztán ragd a moslék tömeg overt meg gg-t 1,5ért
ha valaki nem hisz a "tapasztalatlanoknak", akkor a tanulópénz megtanítja.
elég sok helyen, itt is többen leírták már azokat a dolgokat, ami miatt az egész nem kerek...
kezdjük a legszembeötlőbbel: évek óta miért törlik, tiltják a negatív kommenteket a facebook oldalukon? mitől félnek, ha alaptalan fikázás mind?
igen, legtöbb esetben olyan emberek írnak, akik megjátszották a tippjüket, és épp elbukták a pénzüket...
másik: ha minden felelősséget hárítanak, akkor tulajdonképpen miért is fizetek? egy tippért, ami nagy valószínűséggel egy papírforma tipp...
csoda, hogy még az 5-ös lottó nyerőszámait megtippelő számmisztikusok csoportja még nem jött létre...megmondom, hogy 5 3 56 59 71 lesz szombaton a nyerő ötös, ha fizetsz egy 10ezrest nekem...de természetesen ezek nem a nyerőszámok, csak én 48 órán keresztül végeztem számításokat, és ez jött ki, de felelősséget nem vállalok érte.
ez kb. olyan.
bárki állíthatja, hogy nagyon elismert tippszterek dolgoznak nekik, aztán a háttérben meg ingyenes tippfórumokról gyűjtik be a tippeket, és vagy bejön vagy nem...végülis mi veszítenivalójuk van, ha egyszer odaírták, hogy nem vállalnak felelősséget a tippért...hatalmas piaci rés....vagy a papírforma tippek...focinál szemléletes, ahogy a selejtező szakaszban még egész sok nyerő tipp van, aztán ahogy halad egy bajnokság előre, és összekerül egyre több olyan csapat, amiről nem lehet olyan könnyen megmondani, hogy melyik az esélyesebb...na ott jönnek a bukó meccsek...
szóval ha van felesleges pénzed, fizess elő próbából, aztán majd meglátod, bejön-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!