Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebbe az országban tényleg...

Ebbe az országban tényleg ennyi elkényeztetett gazdag gyerek van?

Figyelt kérdés

[link]

Ezek a kölykök azért tömegelnek itt, hogy megvehessenek egy éppen piacra dobott pár cipőt ami 120ezer Ft-ba kerül.

2019. júl. 8. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. De szinte biztos hogy a képen nem a gazdagok vannak, hanem azok a csórók akiket a gazdagok sorbanállásra béreltek fel.
2019. júl. 8. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Es a 120 ebben a boltban szerintem alacsony ar barmiert is... Melette jartam el csomot. Am en ugy veszem eszre h budapesten elegge jolet van, az emberek tobsegenel de nyilva ezt csak az utcan levo emberek kinezeterol tudom megallapitani.

Meg ugy veszem eszre h azok vesznek ilyen draga cipoket akiknek am nincs sok megtakaritasuk.

2019. júl. 8. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem az számítana, hogy milyen a cipom, mert lelkileg ennyire szegény lennék, akkor bármikor megengedhetnem magamnak ezt a cipőt. Pedig csak egy dolgozó e,bér vagyok
2019. júl. 8. 20:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, mert éppen én is meg tudnám venni, csak azt a pénzt 1000 értelmesebb dologra is tudom költeni. Ezeknek meg mennyire nem számíthat a pénz (amit nyilván nem ők kerestek meg) ha ennyit kidobnak egy cipőre.
2019. júl. 8. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Ez kb 50 balfék. Igen, ennyi gazdag kölyök előfordulhat a fővárosban. Hálistennek, még ha nevetségesek is. Rosszabb lenne a kenyérért tolongó sor.
2019. júl. 8. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Minden 2. gyereknek 300 ezres iPhone-ja van. Mi a meglepő most ebben?
2019. júl. 8. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Az előttem írók jól összefoglalták: nem feltétlenül gazdag az, aki 120ezres cipőért sorban áll, ahogyan az se, aki 300ezres ájfónra költi a pénzét. A legtöbben csak annak akarnak látszódni az ilyenekkel.

Ráadásul a képen nincs tömeg, ahogy írták kb. 50 ember álldogál.

2019. júl. 8. 23:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Aki gazdag, az miért elkényeztetett? Több családot is ismerek, ahol a gyerekek magániskolába járnak, és drága ruhákat kapnak, mégis szigorúan vannak nevelve, jól tanulnak, házimunkát végeznek. Csóró szülők gyerekei között sokkal gyakrabban látok neveletlen, lusta, bunkó, semmirekellő fiatalokat, akik a szülői példát viszik tovább.
2019. júl. 9. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!