Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Adnak a cégek jutalmat a...

Adnak a cégek jutalmat a megrendelőnek?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy ahol dolgozom én rendelem a termékeket és azt mondták hogy az elődöm kapott némelyik vállalkozáztól pénz jutalmat azért hogy tőlük rendelt, de én még egyszer sem kaptam. Arra vagyok kíváncsi hogy ilyen létezik, hogy valaki jutalmat kap egy cégtől azért mert tőlük vásarolnak? Előre is köszönöm a választ.
2019. júl. 4. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a legtöbb cégnél a munkaszerződésben benne van, hogy el sem fogadhat ilyen "csúszópénzeket".
2019. júl. 4. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Ezt hívják megvesztegetésnek.
2019. júl. 4. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kaphatna, de mindenhol adnak.
2019. júl. 4. 18:59
 4/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Pénzt mondjuk még egyik beszállítótól sem kaptam, pedig elköltöttem már pármillió eurót többnél is. Év végén némi apróságot általában kapok, ami náluk is forgalomfüggő, hogy pontosan mit is. 50EUR érték alatti dolgokra gondolok.
2019. júl. 4. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagy dologra ne gondolj, megbeszélés volt beszállítóval és hozott ajándékként 2 pezsgőt.
2019. júl. 4. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
rossz pozicioban vagy :DDD nalunk anno az architect/donteshozo kapott 30%-ot a haszonbol az adott beszallitotol
2019. júl. 4. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!