Segítenének megfogalmazni?
Figyelt kérdés
Pár napja voltam állásinterjún, és hát egy elég durva buli után hívtak be,szóval másnaposan, nulla alvással jelentem meg. Mikor el jutottunk a fizetés kérdéshez, kérdezték hogy a kért összeget bruttoba szeretném e. És mivel nálam ugye se kép se hang nem volt, csuklobol rá vágtam hogy igen persze. És most mennem kell megint a céghez hogy tisztázzuk a dolgokat, hogyan tudnám közölni velük, hogy egy kis félre értés történt köztünk a béremet tekintve??2019. jún. 26. 21:04
1/2 anonim válasza:
"A múltkor aszittem, hogy a csajomra gondolnak. Mer' ő nekem az életem bére, hehe. Na szóval az van, hogy őt "bruttósítottam", de a manit asztat tisztán kérném mint a vodkát!"
2/2 anonim válasza:
Ezt már presztízsveszteség nélkül nehéz lesz. De ennyit meg lehet próbálni:
Elnézést, a legutóbbi alkalommal azt hiszem, félreérthetően fogalmaztam, ez a nettó bérigényem.
Amúgy szerintem soha sehol nem kíváncsiak a nettó bérigényedre, bruttóra alkudozik az ember. A munkaadót meg az érdekli, neki mennyibe fogsz kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!