Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez egyoldalú...

Szerintetek ez egyoldalú spórolás lennet (többi lent, nem tudtam másképp megfogalmazni a kérdést)?

Figyelt kérdés

Valaki adjon tanácsot,vagy véleményt! :)

Párommal 7 éve vagyunk együtt.A ház ahol lakunk, most készülünk arra hogy jobban csinosítgassuk a házat belülről.A szobk a terv.Mivel kölcsönt nem akarunk felvenni,így csak apránként tudunk a szobafelújításra költeni.

A párom és én össz. fizetésünk 260 ezer, a férjem 25 ezerrel keres többet mint én.

A párom a munkahelye mellett maszekol is másodállásban.

Mivel azért én se keresek rosszul 6 óran,tudok magamra is jobban költeni, de azért nem 30-40 ezreket havonta!

Most úgy ézem megengedhete magamnak,hogy megvegyek egy jó minőségű kabátot,de nincs 20 ezer felett az ára

Párom azt mondta hogy jó lenne ha vissafognám magam egy kicsit,mert örülne ha decemberre maradna annyi az én számlámon,hogy pl. a palószőnyeget megvehessük

Ezut jonne sorban az ágycsere,matraccal,stb.

Én nagyon úgy érzem,mintha a párom ebben a spórolásban irányitani akarna,meg attól ha én tényleg lentebb adom a kiadásaimat,ő ugyanugy megveszi a magának a cigit(kb 20 ezret biztos elszív havonta)

Meg maszekol ugyebár,hegesztőként.

1,5 éve csinálja ezt,de érdekes sosincs belőle félretéve!(átlagban tudom csak kb,hogy 60-80 ezer a bevétel havonta)

Közös kasszán vagyunk egyébként...

2017. okt. 8. 21:23
 1/5 A kérdező kommentje:
A párom egyébként azt is megmondta mennyit vegyek le a számlámról...
2017. okt. 8. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, fele-fele arányban adjatok bele pénzt. És nyugodtan mondd meg neki, hogy majd ha nem vesz pénzért tüdőrákot, akkor te sem költesz kabátra.
2017. okt. 8. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként jól értelmezem, hogy ő azt akarja, hogy a te pénzeden újítsátok fel a lakást, ő meg nem akar beleadni semmit? Mert ha ez így van, akkor sürgősen menekülj.
2017. okt. 8. 21:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Közös kasszán vagyunk...de valahogy így!A mühelyes penzből sosincs félretéve,mindig kell valamire.Az ő fizetéséből nem sok marad,mennek más kiadásra,könyvelő,gyerektartásdíj(neki van egy fia),számlák
2017. okt. 8. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Dolgozzál 8 órát.
2017. okt. 9. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!