Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jogosan kérek lakbért, ha a...

Jogosan kérek lakbért, ha a szerződés lejár, de a lakó közli h még 17 napot marad?

Figyelt kérdés

Hó végén közölte velem a bérlőm h még a jövő hónapban fog tudni elköltözni bő két hét múlva!

Ő úgy gondolta h arra az időre én szivességet téve nem kérek lakbért,de mivel rengeteg problémám adódott már vele kapcsolatban és azthiszem túl sokat is siettem a segítségére,így azt gondolom,hogy az ingatlanomat amellett,hogy nem tartotta renben,sem az udvart,sem pediglen a kertet,valamint a ház előtti utca részt,úgy mint a járda és a vízelvezető árok,azthiszem joggal kérem h a havi lakbért leosztom annyi nappal,amennyit még "arcátlanul" ott fog eltölteni és azt az összeget kifizettetem vele!

Persze vele is közöltem ezt és azt konkrétan elutasítóan és bunkón nemet mondott!

2019. jún. 25. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bérlőként mondom, hogy igen pofátlan bérlőt sikerült kifognod. Mikor mi költöztünk, még azt is félve kérdeztem meg, hogy maradhatunk e még 1-jén, merthogy az új lakásba csak akkor lehetett beköltözni legkorábban. 17 napnál azonnal szólnék a tulajnak, hogy bocsi, még egy hónapot maradunk, és azt ki is fizetem.
2019. jún. 25. 14:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen.....sajnos valóban nincs bőr a képén....

Annyi mindent elnéztem neki,sok mindenben segítettem neki.....

De az ő szemében én vagyok a rossz....

2019. jún. 25. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
mi a kérdés. Amíg nem költözik ki ugyanúgy albérlőd és akár napi díjat is kérhetsz időarányosan amíg el nem húzza a belét!!! Ahogy az első írta, persze ha pár napról lenne szó és normális az albérlő akár szivességből is maradhatna de ahhoz normális bérlő is kellene...
2019. jún. 25. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kèrdès, hogy jár a bèrleti díj. Ha nemet mondott, akkor azonnal ki kell tenni, ilyen nincs. Vagy kaucióból visszatartod.
2019. jún. 25. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
Mit idegeskedsz, add el kerot ha nem tudod megfejni rendesen a proletarokat, nem vagy jo burzsuj.
2019. jún. 25. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!