Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Dolgozhatok egy hónapban 382...

Dolgozhatok egy hónapban 382 órát, ha az egyik állásom napi bejelentéssel megy?

Figyelt kérdés

Itt a nyár, szünet van az egyetemen és unatkozom.

Van egy főállásom, amit suli mellett is csinálok. Ebben kb. havi 180 órát dolgozom. (12 óra/nap.)

Holnaptól lesz e mellé még egy teljes munkaidős állásom, amit csak szeptemberig fogok csinálni, amíg nem kezdődik a suli. Itt kb. 13,5 órát kell dolgozni naponta, de ebből 1,5-et túlórának számolnak el. Ez pedig napi bejelentéssel megy.

A kérdésem az lenne, hogy nem fognak-e megcseszn* érte ha havi 380+ órát dolgozom.

Köszi a válaszokat!

2019. jún. 24. 20:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#9-es, az, ahogy te leírtad, olyan, mintha kifejezetten a nővérre gondoltál volna. De igazából, már megkaptam a választ a kérdésemre egy HR-estől, úgyhogy köszönöm a válaszokat! :)
2019. jún. 24. 21:47
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

mi volt rá a válasz?

En csak annyit akartam irni a kerdesedre, hogy mar lattam peldat arra, hogy valaki 330-340 órát dolgozott havonta, napi 12 órát, de a 14-et is megengedtek es ki is fizettek, nekem is sikerült mar 200 fölött, annyi különbseg volt itt, hogy diakszövetkezeten keresztül ment, volt idő, hogy próbálták korlátozni, hogy egy nap csak 12 óra 45 percet lehet, ebből 45 perc szünet, de vegül az 5,40-től 20-25ig tartó műszakra is mehettel, ami 14 óra 45 perc, volt idő, hogy 4 napot napot igy csináltam, annyira bunkó volt a munkáltató, hogy 5,50-kor már keresett, hogy hol vagyok xD, ezzel csak azt akarom mondani, hogy felkelni, odautazni, az tenyleg a nap kb 18 óráját elvette, gyakoratilag 4 órát volt időm aludni, de megerte ;)

2019. jún. 24. 22:24
 13/14 A kérdező kommentje:

#12-es, a válasz, hogy dolgozhatok így. Az MTK szerint lehet két teljes állásom is egyszerre.

Tudom, hogy milyen. Tavaly augusztusban minden nap 12 óráztam, 120 km-ingázással naponta, de szerencsére ez autóval nem jelent különösebb gondot. Azt gondolom, hogy ez rövid távon kivitelezhető. :)

Ráadásul most csak ~40 km az utam oda-vissza.

2019. jún. 25. 04:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Az MTK egy focicsapat, amire te gondolsz, az Mt.

Amúgy bejelentési kötelezettséged van a munkahelyed felé, de alapesetben nem tilthatják meg a másodállást. Ez alól kivétel, ha a szerződésedben benne van, hogy a konkurenciánál nem vállalhatsz állást.

2019. jún. 25. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!