Dolgozhatok egy hónapban 382 órát, ha az egyik állásom napi bejelentéssel megy?
Itt a nyár, szünet van az egyetemen és unatkozom.
Van egy főállásom, amit suli mellett is csinálok. Ebben kb. havi 180 órát dolgozom. (12 óra/nap.)
Holnaptól lesz e mellé még egy teljes munkaidős állásom, amit csak szeptemberig fogok csinálni, amíg nem kezdődik a suli. Itt kb. 13,5 órát kell dolgozni naponta, de ebből 1,5-et túlórának számolnak el. Ez pedig napi bejelentéssel megy.
A kérdésem az lenne, hogy nem fognak-e megcseszn* érte ha havi 380+ órát dolgozom.
Köszi a válaszokat!
Jól van, látom az IQ-tok az eget veri. 😂 Aki 12 órázik, nem megy minden nap. Ergo, amikor egyik helyre nem megyek, akkor megyek a masikra. Tehát egyik nap 12 óra, másik nap 13,5. Pl.
De a szövegértés másik része: attól még, hogy máshol is fogok dolgozni, az eslő munkahelyemen akkor sem fogok a leírt 180 óránál többet teljesíteni. 😂
#6-os, én úgy tudom, hogy az MTK nem korlátozza a létesített munkaviszonyok számát, de eddig csak a 8 órás munkaviszonyokról olvastam ebben a vonatkozásban. Nem tudom, hogy van ez a 12 órással. Illetve, hogy a napi bejelntés számít-e... :(
Miből gondolod, hogy nővér vagyok. 😂
#7-es, mivel nekem már van egy, az egyetemi képzésemhez kapcsolódó végzettségem, így egy kicsit kevesebbet kell tanulnom.
Plusz mindenki másban jó. Én az időmet tudom remekül beosztani. 🤷♂️ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!