Lehet valamit tenni?

Figyelt kérdés
Felvettünk egy mobil internet előfizetést a mi nevünkre, egy ismerősnek.3 havi számlával tartoznak, állítólag elveszett a stick-is. De állítólag nem is érdekli őket. A stick pótlása 13000ft, a számla is. Hogy bizonyítsam hogy nem én használtam, vagy egyáltalán van valami megoldás? Vagy én nekem kell kifizetni? Hát ennyit ér az emberség meg a becsülete valakinek? SOS-BE várnám a válaszokat!
2010. júl. 9. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
nem bántásból, de így jár aki hülye, fizess vagy megy a végrehajtó...az nem volt gyanús, hogy vele nem kötött szerződést a szolgáltató?
2010. júl. 9. 11:40
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi!igazad van de annyira megbíztunk bennük,soha nem gondoltuk volna ezt!velük egy szolgáltató se mert mindeggyiknél sárosak.
2010. júl. 9. 11:43
 3/3 anonim válasza:
Ha tudtátok, hogy miért nem ők kötnek szerződést, akkor meg is érdemlitek, hogy kifizessétek. Hüjék.
2010. júl. 9. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!