Ilyen fiatalon mire gyűjthetnék ami hosszútávon megéri? 17f
Figyelt kérdés
Most nyáron építőipari segédmunkásként dolgozok, úgy max 150k-t tudnék összeszedni ha nem akarok magam kinyírni, tudnátok mondani dolgokat, hogy mire gyűjthetnék? Ne ps Xbox ilyesmiket. Később katona szeretnêk lenni, ebben lehet valamilyen elonyom ha van alapkreditem pl kozszolgalati egyetemen?2019. jún. 22. 08:02
1/6 anonim válasza:
Ház a legjobb befektetés,mondjuk arra a fél misi kevés,de gondolom nem csak idén gyűjtögetnél.
A tivábbtanulásra is gyűjtögethetsz ám,az sosem rossz
2/6 A kérdező kommentje:
Kb 0ról indulok de egyetemig még ezen kívül van 2 nyár, akkor is fogok dolgozni plusz zsebpénz amit kapok a családban szüleimtől nagyszüleim től stb
2019. jún. 22. 08:33
3/6 anonim válasza:
Én a helyedben jogosítványra gyűjtenék ésutána letenném. Ha van jogosítványod, munkahely keresés szempontjából is plusz előny.
Aztán, ha még marad pénzed vagy lesz rendszeres munkád, akkor egy olcsóbb autóra.
4/6 anonim válasza:
Jogsi nem rossz ötlet. De akkor csináld meg a C-t is, katonaságnál jól jön az.
5/6 anonim válasza:
Angol nyelvvizsga, szükség esetén ehhez szükséges magánórák.
6/6 anonim válasza:
SZerintem csak gyűjtsd, nem feltétlen kell cél. Aztán ahogy gyűlik és jön olyan lehetőség, ami tényleg megéri, akkor fel tudod használni. Ki tudja, lehet most megcsinálod a jogsit de utána pont valami máshoz kellene a pénz a jogsi meg nem sürgős, vagy akár pont fordítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!