Kiengednek az országból NAV tartozással, és vissza?
Van kb. 68 ezer forint TB tartozásom a NAV-nak, a héten megyünk Spanyolba egy hétre, részletfizetést igényeltem, de még nem igazolták vissza, feldolgozás alatt van..
Kiengednek, és vissza az országba?
Előre is köszönöm!
Még mielőtt teljesen hülének néznétek a kérdezőt... nem véletlenül kérdezte:
Köszönöm szépen a vállaszokat! Igen, meglehet , hogy elsiklanak mellette, de nincs végrehajtás alatt, szerintem... Nemkaptam se papírt, se semmit sem, ügyfélkapu se ír semmi kézenfoghatót végrehajtásról..
Igen ezért is kérdeztem, mert hallottam már ilyenről, ezért sem szeretnék véletlenekbe belefutni.
Hát, nem akarlak megijeszteni, kérdező, de én ma kaptam egy levelet a könyvelőmtől, amit a NAV küldött: inkasszózták a számlám és felszámoltak 5 ezer ft-ot a végrehajtásra. A dolognak csak az a szépséghibája, hogy SEMMIFÉLE adótartozásról nem tudok, tavaly november óta szünetel a vállalkozásom is, be lett jelentve, be lett adva a bevallás, alkalmazottként is (mert főállásban az voltam) - szóval nem értem...
Nyilván holnap be fogok menni a NAV-hoz, csak azért kissé "megütött", mert nem tudok semmi tartozásról, az adót is mindig 12.-éig befizettem, pontosan, évek óta (KATA-s)
Magyarország, így szeretlek! :-(
Ja, és azóta leszázalékoltak, ( a nyugdíjkorhatáron 10 évet emeltek nálam) havi 45 ezer ft rokkantsági ellátást kapok - inkasszózzanak nyugodtan. Ennyi a rezsim. Eddig sem érdekelte őket, hogy éhen halok-e, úgy látom, eztán sem fogja :-(
Hát nem teszem meg nekiki ezt a szívességet!
KATA-s egyéni vállalkozó vagyok/voltam, semmi cég, stb.
És mint írtam, fogalmam sincs, mit vétettem.
Nyilván holnap bemegyek a NAV-hoz, de hát azért na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!