Hogy élnek meg az emberek?
A flancolás hitelből és koplalásból van finanszírozva:-)Ja és nálunk is lesz a jövő hónapban jó párszor vacsora a zsíroskenyér, mivel őszre venni kell a gyereknek cuccokat,és hát ha a legolcsóbbat veszem, októberben kezdhetem előlről, tehát ha a gyereknek márkás iskolatáskája van, az nem biztos hogy flancolás, hanem inkbb spórolás...
Mondjuk én sem értem hogy tud egy 4 gyerekes család 100e-ből kijönni:-s
Egyszerű: spórolnak a hasukon! Azt nem látja senki,hogy vasárnap paprikáskrumpli az ünnepi ebéd,kolbász nélkül. A turiból vagy a kinaiból öltöznek. Ha esetleg van rajtuk márkás ruha,azt vagy egy gazdag rokon-ismerőstől kapták,vagy valamelyik karitász-szervezettől. A Vaterán pedig azért nem vásárolnak,mert nincs otthon számítógép! A gyerek még csak használhatja a könyvtár,az iskola vagy ahaver gépét. De az anyuka nem mehet oda naponta a Vaterán böngészkedni.
Legalábbi is videken,felénk így él a családok többsége. Még a diplomások is örülnek,ha van munkájuk,havi 100-150.000.--ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!