Bizinyos emberek gyűjtik az akumulátorokat, memnyit kapnak érte és hová viszik?
Ha az aKKumulátor árakra vagy kíváncsi, amit kettő "k"-al írunk, akkor az árak elég változatosak!
Az árat több tényező is meghatározza:
-telephelyek különböző árakkal dolgoznak
-helyszíni ár, vagy telephelyi
-lakossági ár, vagy céges
-ezen kívül a mennyiségtől függően akár 3-4 különféle árat is adhatnak
Ha csinálsz erre egy ármátrixot, akkor már egyetlen telephely esetén is kapásból 2*2*4=16 különböző felvásárlási ár jön ki, 2 cég esetén már 32 féle, 3 cég esetén 48 különböző ár, hazánkban közel 1000 fémkereskedelmi engedéllyel rendelkező cég van, tehát senki nem fogja neked megmondani, hogy mennyi az annyi!
Olyan mintha az lenne a kérdésed, hogy venni akarok 1 kocsit mennyibe kerül????
----
Információ hiányában (mennyiség?, magánszemély?, felvásárló?, hol?, stb???) csak általánosságban lehet válaszolni:
Személy szerint én a -100Ft/kg, tehát te fizetsz a leadásért, de találkoztam 0Ft/kg-os árral is = ingyen leadható gyújtópont, mennyiség függő esetben 500kg felett leadott cuccra meg 310Ft/kg-os ár volt a legmagasabb amit eddig láttam.
Amíg az emberek nem tanulnak meg kérdezni, addig a válasz sosem lehet pontos!
4esnek köszönöm
5ösnek egy gyors válasz.. ha ekkora tálentum intellektuell vagy akkor miért a gyk szerinted proli embereit oktatod ki? Menj a filozófus bölcsész pajtásaidhoz elmélkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!