Youtube videóimat töröljem?
Nem jogosultam bevételszerzésre mert feltöltött videóim nagy részének nem én vagyok a tulajdonosa. Ám mégse törlik le őket mert nem érkezett rájuk szerzői jogi sértés. Sőt ezekből bevételt is szereztem tavaly. De most mindig visszautasítják a bevételszerzést.
Kb 100 videóról lenne szó. Ha törlöm az összeset akkor engedélyezni fogják a bevételszerzést? Vagy tegyem mindet privátba, hogy ne lássa senki?
a feliratkozók száma nem elég, kell elegendő percnyi megtekintés is mellé, hogy engedélyezzék a bevételszerzést
ha nem jelezték a szerzői jogsértést, akkor nem foglalkoznak vele, nem azért nem engedélyezik a bevétel szerzést. ha eflismerik, hogy nem saját tartalmat használsz, akkor arról kapsz figyelmeztetést. vagy eleve törlik/töröltetik veled, vagy csak jelzik, hogy a jogtulajdonoshoz átirányítják a bevételt az általad feltöltött videóból (ezt akkor is megtehetik, ha te nem vagy jogosult bevételszerzésre, mert a tartalom nem a tiéd, a jogtulajdonos viszont jogosult a bevételre, amit a te csatornádon termel a tartalom - neki...
ha kaptál szerzőjogi jelzéseket, csak nem töröltették, akkor lehet, hogy az idegen tartalmmak aránya miatt nem engedélyezik a bevételszerzést, de nem valószínű, hogy ezért van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!