Youtube Csatornámon lévő videóimat töröljem inkább őket?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van a csatornámon évek óta pár videó, néhánynál ki írja hogy néhány országban le van tiltva, nem Magyarországon, v olyan is hogy csak a jog tulaj kapja a bevételt,stb, jobb inkább elmentsem őket és rá tenni adathordozóra? köszönöm a válazt..2017. nov. 26. 17:53
1/5 A kérdező kommentje:
Valaki azt mondta hogy a felhő tárhely sem biztonságos...
2017. nov. 26. 17:56
2/5 anonim válasza:
"jobb inkább elmentsem őket"
Te nem lenni Magyar ? Ha nem akkor visszavonom. :)
3/5 anonim válasza:
A felhőse biztonságos, lehet ott is törlik előbb utóbb, vagy változik a törvény és be keményítenek. Már olvastam róla cikket hogy minden egyes feltöltés át fognak vizsgálni majd hogy mit töltünk fel.
Cikkek:
Bármi történhet a felhőben, adatvesztés kitiltás a fiókból vagy a fájlokból.
Itt van is egy cikk a Google Drive-ról, ki tiltotta pár felhasználót a Drive-ból.
Cikkek:
Külső merevlemez biztonságosabb.
4/5 A kérdező kommentje:
Néhányat le is töltöttem a videókból , mert némelyik le van tiltva Magyarországon, is köszi a választ...
2017. nov. 26. 18:19
5/5 A kérdező kommentje:
Úgy értve, azt töltöttem le ami még nincs letiltva Magyarországon.
2017. nov. 26. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!