Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Képzeld el, hogy Te nyerted a...

Képzeld el, hogy Te nyerted a lottootost, milyen " ovintézkedéseket" tennél meg a sajat erdekedben?

Figyelt kérdés

Az iment hallottam az egyik televizioban, hogy otthon mekkora osszeget nyert meg egy szerencses a lotton, es a falu, ahol feladtak a szelvenyt mar gyartja is a kis elmeleteit, ki vagy kik lehetnek azok.

A kerdesem nem az, hogy " ooooh, te mire koltened, ha te lennel a szerencses", hanem a dolog negativ oldalara lennek kivancsi-gondolj bele, egy kis faluban elsz,hogy tudnad eltitkolni , hogy nem te vagy az ( marcsak ha belegondolok pl, hogy a postas 5-6 kulonbozo banktol hoz nekem egyenlegertesitot )? Vagy , nem lenne felelmetes, hogy ha kitudodik egyszer a dolog, akkor a fel vilag zargatna, a semmibol elokerulo baratok, rokonok, meg azok rokonai, baratai, senkiben es semmiben nem biznal meg?

Ti mit tennetek? Azthiszem en azonnal huznek egy olyan helyre ( Monaco, USA, valami gazdag orszag gazdag varosanak gazdag negyedebe), ahol kb hozzam hasonlo anyagi helyzettel " megaldott" emberek elnek, ahol egy lennek a sok kozul...

Hm...igy belegondolva szerintem egy lottootos inkabb csapas mint szerencse :) ( habar azert kiprobalnam milyen nyertesnek lenni :D :D )

Ti is hasonloan latjatok, vagy sem?

2010. júl. 7. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem érezném jól magam sok gazdag ember között. És valószínűleg ők is látnák, hogy újgazdag vagyok csak.
2010. júl. 7. 18:08
 2/8 anonim válasza:
én a nyerésem után ott maradnék vagy fél évig még, és én is dumálnék a többiekkel h vajon ki nyerte meg fú sztem a józsi volt, aztán mondom h hát felköltözök valami nagyobb városba, és közben meg elhúznék énis valami jobb helyre:/
2010. júl. 7. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Én azonnal szedném a cókmókomat, és elhúznék egy nagyobb városba. Innen tudnák meg, hogy én nyertem, de legalább nem kéne minden nap az éhenkórász, ingyenélő arcokat néznem. Mert abból tuti lenne, meg egyből megszaporodna a 'jóbarátok' száma is....
2010. júl. 7. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
onnantól már nem érdekelne ki mit gondol, húznék mint a vadlibák. amúgy nem kötelező leveles banki értesítőt kérni.
2010. júl. 7. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a faluban volt olyan aki megnyerte a lottó ötöst mire kiderült úgy elhúztak innen azóta sem hallottam róluk
2010. júl. 7. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Amíg megveszek valami más helyen egy házat, addig tenném a hülyét, aztán elköltöznék egy bőrönddel, hogy még a költöztetők se tudják (mivel nincsenek), hogy hol lakok.
2010. júl. 7. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Én rögtön szívinfarktust kapnék, úgyhogy semmi gond nem lenne.

Nem is akarok telitalálatot, csak egy szerény kacsalábon forgó palotát. sok üdülést, toronyórát lánccal, királyfit...etc.

2010. júl. 7. 18:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Budapesti vagyok, szóval nem valószínű, hogy kiderülne, hogy én vagyok az :)

De az biztos, hogy akit tényleg szeretek, annak segítenék, ha kell, aki csak érdekből közeledik, annak meg fityiszt mutatnék. Lehet, hogy akadna, aki emiatt megutál, de az olyan embert nem is sajnálom. Én sem megyek oda kuncsorogni a milliomos barátaimhoz, valószínűleg pont ezért tudunk barátok lenni :) (bár néha olyan jó lenne, ha csak egy-két millával kisegítenének :D )

2010. júl. 7. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!