Ha ez a történet igaz, miért nem hittek az áldozatnak, és mit lehet tenni, hogy többé ilyen ne fordulhasson elő? Milyen óvintézkedéseket kellett volna tennie?
Hinni a templomban kell.Ha nincs bizonyíték,hiába hisznek neki szerinted mit tudnának még tenni. "orvosi látlelet alapján nemi aktusra utaló nyomok nem fellelhetőek"
Ha mégis valahogy megtörtént a bűncselekmény,akkor sajnálom az öreget.Tanulság:nem kell 50éves alkoholt szerető embereket a ház körül alkalmazni.
ebben az országban mindig a vádlónak kell bizonyítania, ez az ő felelőssége
máshol ha egy erőszakkal vádolnak egy férfit, az felkötheti a gatyáját - ott a vádlottnak kell bizonyítania, hogy ártatlan
ráadás:
ha valaki dupla súlyosságú ügyet felmutat, akkor őt elengedik
(pl.: ha egy gyilkos feldob egy kettős gyilkosságot, ő szabadon elmehet)
nálunk nem az ártatlanság védelmére, hanem a statisztikára dolgoznak az "igazság szolgái"
isten hozott a való világban
ki erőszakolna meg egy 64 éves nőt, ráadásul tolókocsiban
nem túl körülményes ez?
én se hinném el elsőre.
18:04 es vagyok
18:21 es jól félreértett
a vádlónak kell bizonyítania, hogy ártatlan
tehát ha rám kennek pl. egy rablást, nekem kell alibiket, stb felsorakoztatnom és jól meghurcolnak, mielőtt elengednek és ügyvédet kell fogadjak, úgy, hogy lehet totál ártatlan vagyok
a másik:
nem azt írtam:"ártatlanság vélelme" hanem ártatlanság védelme
tehát, hogy én ártatlan vagyok, azt bebizonyítani nem a rendőrség dolga, vagy nyomozóké, hanem az enyém
az ő dolguk, hogy bebizonyítsák, hogy bűnös vagyok
tehát nem az ártatlanságot védik, hanem a bűnösséget feltételezik egy vád alapján
és a korrupció meg virágzik, elmondanám.
tudok sok mindent.
18:23 asnak pedig annyit üzennék, a fogyatékosok, hátrányos helyzetűek ki vannak téve családon belüli erőszaknak is, amely ügyeket fel sem tárnak, tekintve, hogy nem megoldott az állami elhelyezésük anyagi és egyéb okokból
nagyon nagy köveket kellene ilyen esetekben mozgatni
18:32 es válaszom helyesbítve:
a vádlottnak kell bizonyítania az ártatlanságát
tényleg összekavarodok itt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!