Mennyit érnek névértéken felül ezek a bankjegyek?
Figyelt kérdés
Hozzám került négy darab 2019 -es nyomtatású UNC, magas sorszámú és sorszámkövető 10 000 forintos bankjegy. Mennyiért tudnám őket névértéken felül értékesíteni?2019. máj. 28. 12:04
2/5 anonim válasza:
Amennyit adnak értük. Biztos nem vagy elégedett ezzel a válasszal, de ez az igazság. Nincsenek kőbe vésett árak. A kereslet-kínálat dinamikusan változik. Ha mégis kapaszkodót keresel, akkor morfondírozz el azon, hogy vajon hány ilyen állapotú, korú és konfigurációjú (sorszámkövető, blabla) bankjegy van gyűjtőknél és spekulánsoknál. Szerintem sok.
3/5 A kérdező kommentje:
én is gondoltam hogy sok van belőlük, köszi a válaszokat :)
2019. máj. 28. 12:34
4/5 anonim válasza:
Most még semennyivel nem menne névérték fölött. Ha olyan helyen veszel fel pénzt ahova közvetlen a bankjegy nyomdából érkezik a készpénz, akkor ott is mindegyik még UNC és sorszámkövető lesz. Ha vársz 30-40 évet akkor talán elmegy majd névérték dupláján (más kérdés, hogy ennyi idő alatt egyéb befektetéssel még többet keresnél).
5/5 anonim válasza:
Így van. Nem sokat ér. Én hetente kapok, van hogy 50-100 darabot. És igen, eléggé sok van belőle :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!