Milyen munkamorált várhatnak el tőlem ha a fizetésből szobabérletes tengődésre futja számottevő megtakarítási potenciál nélkül?
Figyelt kérdés
1. nagyon szar, örüljenek hogy bemegyek egyáltalán
2. dolgozgatok, de igazából szarok rá
3. maximális morál, nyalizok a főnöknek
2019. máj. 20. 21:33
1/7 anonim válasza:
Mashol tobbet kapnal? Nem? Akkor orulj, hogy ennyit kapsz, ez a te piaci erteked, ezert mar erdemes egy "alap" munkamoralt nyujtanod. ;)
2/7 anonim válasza:
'Sef fiu', 'Mekis srac', kismillio regi/uj nick. Beteg f**z vagy, oreg, kezeltesd magadat.
3/7 anonim válasza:
Nincs összefüggés fogd már fel. Annyit keresel amennyit a munkád ér. Annak a munkáltatódnak semmi köze hogy te mennyiért és mit bérelsz. Két különböző dolog ez. Csak nem érted meg. Vagy nem is akarod.
4/7 anonim válasza:
Emeld meg a munkád értékét (képesítéssel, képzettséggel, ez lehet önképzés is), és akkor az érte kapott juttatás is megemelkedik.
5/7 anonim válasza:
Minden hol a jó morált várják el. Amúgy önmagadról, a személyiségedről adsz képet a hozzáàllàsoddal, nem a fizetésedről és anyagi helyzetetről.
6/7 anonim válasza:
Miért tudtam már a címből, hogy te leszel az... Képezd magad, fiatal vagy még, és a piáról is leálltál (ami dicséretes, nagy akaraterő kellett hozzá, ugyanilyen akaraterővel tanulni is képes leszel). Egy szaros minimálbéres melónál ne kelljen már a segged nyalniuk, amiért méltóztatsz bemenni, mert százan ugranak a helyedre, ha nagyon pattogsz. Legyél szakember, és akkor majd keresik a kegyeidet.
7/7 anonim válasza:
Az 1-es és a 2-es opció a valós.
Amikor keveset kerestem én is szartam bele az egészbe, meg csak addig voltam ott még nem találtam jobbat. Kevés pénzért ne várják már el, hogy még jó kedvvel, odaadással dolgozz, amikor a cég keres milliókat, de az ember örüljön a minimálbérnek. Keresni kell jobbat és kilépni amint lesz lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!