Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy sikerült a saját lábatokr...

Hogy sikerült a saját lábatokra állnotok?

Figyelt kérdés
Én már nagyon szeretnék önálló életet élni, de nagyon nem akar össze jönni a dolog. A keresetemből épp egy szobát ki tudnék bérelni, de azt valahogy nem érezném nagy előrelépésnek, akkor már inkább a családommal lakok egy lakásba, nem idegenekkel. Saját albit meg egyszerűen nem tudnék kivenni, vagy max úgy hogy akkor száraz kenyéren élnék egész hónapba. Nagyon ellehetetlenítettnek érzem az egész életem. Nektek hogy sikerült?
2019. máj. 19. 20:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Pl megnéztem megyeszékhelytől 40km-re lévő tanyavilágba találtam egy 3 millióért másfél szobás kis házikót. Vezetékes víz, gáz nincs. Vályog ház, a hirdetésben még képet sem mertek felrakni róla. Ugyan ott kicsivel jobb állapotú házak amikbe legalább víz gáz van normálisan, 8-9 millióért mennek és ez még csak a tanyavilág.
2019. máj. 20. 10:08
 12/15 anonim ***** válasza:

9-es vagyok:

Én meg épp most láttam Tiszacsegén egy totál aranyos házat, 2 millióért. Jó, gáz ott sincs, de víz, villany van.

Meg lent a déli határnál, Románia szomszédságában vannak még nagyon olcsón házak: egyszer itt másfél millióért hirdettek meg egy olyan házat, hogy megszólalt!! Ugrottak is rá rögtön vagy 10-en :D

2019. máj. 20. 10:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetem alatt már elköltöztem, szobát béreltem egy barátnőmmel, ez viszonylag költséghatékony volt. Utána már a párommal költöztünk össze és volt még egy lakótársunk. Sajnos ez kellett ahhoz, hogy összegyűjtsük az önerőt, de megérte, mert most költözünk majd saját lakásba. Ha egyből külön költöztünk volna saját albérletbe mások nélkül akkor fele ennyi pénzt nem tudtunk volna félretenni, így viszont az én teljes fizetésemet félretettük és még szórakozásra is maradt. A hiteltörlesztőnk meg kevesebb lesz bőven mint az eddigi megszokott spórolt pénz, így még elő is törlesztünk. Egyedül nem ment volna egyikünknek sem szerintem, csak együtt.

26/N-28/F.

2019. máj. 20. 15:33
 14/15 A kérdező kommentje:

@15:33

Na hát ettől is amit írtál a hideg rázott ki ahogy olvastam. Ott van az ember a párjával, aztán még maguk mellé kell venni egy lakótársat gyertyatartónak. Borzalmas. Persze nyilván ha ez kellett ahhoz hogy egyről kettőre lehessen lépni, de akkor is szörnyű bele gondolni, hogy ennyire nyomorúságos legyen az élet.

2019. máj. 20. 15:53
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

15.33 vagyok.

Nem volt borzalmas, szerencsére mindig barát lakott velünk, így jó hangulatban teltek a napok, de nyilván annak is örülünk, hogy most egyedül vagyunk. Megérte az a 3 év, újracsinálnám, inkább minthogy otthon laktunk volna vagy minden pénzünk elment volna a saját albira. :)

2019. máj. 20. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!