KUlcscsonttöréskor milyen támogatást lehet kérni az államtól? Nincs ilyenkor valami folyamatos segély ami igényelhető?
Támogatás meg segílyke az államtól, az a jó. Szegín vagyok, aggyanak nekem pízt ide, a kezembe!
Jelen esetben a sürgősségi ellátás a legtöbb, amit állambácsi adni tud neked. Táppénzhez biztosítási jogviszony kellene, de az nem nagyon van. Mint ahogy gyanítom, életbiztosításod sincs, mer' majd állambácsi megóggya.
"nem voltam bejelentve."
Azt ugye eddig is tudtad, hogy nem vagy bejelentve, akkor az se biztos, hogy megkapod a fizetésed, se szabadság, se táppénz..
Nos, Te ezek ellenéáre is vállaltad így a munkát, TUDATOSAN így dolgoztál - hát most vállald a következményeit - nem nincs semmi segély, stb.
Ha be lettél volna jelentve, járna a táppénz.
Ezentúl meg - remélem - megtanulod, hogy csak munkaszerződéssel dolgozol - ennyi.
"Azt hiszem szociális segély volt a neve amit kaptam mikor másfél évig sokszor a kapun se tudtam kimenni pánikbetegség miatt .Az szerintem mindenkinek jár."
Egyrészt nem jár mindenkinek, valóban x ideje regisztrált munkanélkülinek kell lenni hozzá, másrészt az önkormányzatok már rég nincsenek olyan helyzetben, hogy úton-útfélen mindenkinek osztogassanak ilyen pénzeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!