Két éve bűnösnek ítéltek (felfüggesztettet kaptam amit elfogadtam), vele együtt bűnügyi költség megtérítésre köteleztek, de azóta sem kaptam róla semmi csekket és semmi felszólítást. Mi, vagy van e teendó ilyen esetben?
Figyelt kérdés
#Bűngyi költség
2019. máj. 9. 08:07
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg az ügyfélkapun lekérdezni az adófolyószámlát. Ha köztartozás (parkolás, szemétdíj, cégbíróság kényszertörlésének költsége stb.) nem fizeted akkor előbb utóbb átadják a NAV-nak aki behajtja, ha máshogy nem a bankszámládat inkasszózza. Ha az adófolyószámládat lekérdezed, ott esetleg szerepel, hogy fizetned kellene valami és nem fizetted ki. Ha nullás, akkor nincs tartozásod...
2/2 anonim válasza:
1-es, hadd "kössek bele" - ez így nem feltétlenül igaz: 0-ás adófolyószámlám volt, iparűzési adóban TÚLFIZETÉSEM VOLT! mégis leinkasszózták a bankszámlámat - ugyanis vannak más tartozások is, amik nem jelennek meg az adófolyószámlán. Nekem jelen esetben a kamarai regisztrációs díjat szedték le róla, mert kitalálták, hogy adó módjára behajtható - csak épp az adószámlán nem szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!