Ujralistázás viagogonál mit jelent?

9-es
"E-jegyet én a pl. Vateráról sem vennék, mert mert semmi garancia nincs arra, hogy nem adja-e el másnak is, esetleg ő maga előbb ér oda, én meg koppanok. Erről nem feltétlenül a platform (jelen esetben a Viagogo) tehet, persze az jogos kritika feléjük, hogy valamiféle ellenőrzési rendszert be kellene vezetniük, mert így ugyan közvetetten, de hozzájárulnak emberek átvágásához."
Pontosan. Épp ezért vezette be a Vatera a Biztonságos Vásárlás Programot, ilyen esetben a vevőnek ki kell nyomtatni az aukció oldalát a Vaterán, azzal el kell sétálnia a rendőrségre feljelentést tenni, majd a 2 papírt együtt a Vatera felé is benyújtani (mondjuk fénymásoltat) és akkor így a Vatera VISSZATÉRÍTI A PÉNZT. - Szóval a vaterán már nyugodtan vehetsz .-)
Kérdezőnek meg már a másik kérdésénél is válaszoltam: a megvásárolt jegyet AZONNAL ki kellene, hogy küldjék.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!