Hogy működik a sztornózás bankkártyával való fizetés esetén?
Figyelt kérdés
azért kérdem, mert vettem a patikában vényre gyógyszereket, fizettem, de még ott pinkód beütése, elfogadása után kiderült, hogy elírták a receptet.Sztornózta, és az újat ütötte be, és azt vonta le.Most a számlámon mind a 2 tétel eddig minusz.Azt mikor fogják jóváírni, vagy hogy múködik?Kicsit parázom, nehogy ugorjon az az összeg, mert igencsak többezres!Köszi előre is a választ, aki tudja!2010. júl. 6. 09:20
1/3 anonim válasza:
Hanyagolni kéne a hülye bankkártyás fizetést.
Azért van a készpénz, hogy használd.
Vagy ettől lesz valaki menő, hogy bakkártyával fizet?
Nekem is van de csak annyira használom, hogy kiveszem a pénzt. Sok helyen úgyis csak a kp-t fogadják el.
2/3 A kérdező kommentje:
Bocs, én nem "menő" akarok lenni, hanem nem szoktam csak annyi pénzt tartani magamnál, ami valóban szükséges. Kártyával fizeni me ingyenes, akkor miért ne hagyjam biztonságban a pénzem? Kisgyermekes anyuka vagyok, nincs időm folyton bankautomatál után kajtatni, és a kérdés nem ez volt!
2010. júl. 6. 12:18
3/3 anonim válasza:
Visszakaptad a pénzt? Csak azért érdekel mert most mi is így jártunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!