Ezek az OTP-s szolgáltatások pénzbe kerülnek vagy ingyenesek?
Figyelt kérdés
Engem a KártyaKontroll, a SzámlaKontroll és, ami a linken nem szerepel, de ilyen is van a Reggeli egyenleg érdekel.
("Reggeli egyenleg
Kérésére minden banki munkanapon reggel automatikus SMS-ben értesítjük az előző napvégi záró számlaegyenlegéről.")
Megtaláltam, hol lehet őket, beállítani, csak azt nem tudom, hogy ezek pénzbe kerülnek, vagy ingyenesek? Ha előbbi, akkor azt hol látom, hogy mennyibe?
2019. ápr. 5. 19:15
2/4 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben? Mi az, hogy "SMS pénzes"?
2019. ápr. 5. 19:28
4/4 Koplárovics Béci válasza:
Huszonpár forint/SMS (függ attól, hogy melyik szolgáltatónál vagy). Vagy 599Ft-ért korlátlan darabszámú SMS. Eszméletlen drágának tartom. És nincs lehetőség applikációba kérni az üzenetet, mint egy valóban innovatív banknál (annak hirdeti magát az OTP...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!