Vidéki városban (Debrecenben) mi a reális bérigény 2 éves tapasztalattal rendelkező friss diplomás molekuláris biológus számára?
Nem kifejezetten ezen a területen dolgozom, így a véleményem inkább általános mint speciális.
A leírásaid alapján értékes tudással rendelkező ember vagy.
Ha jól értem, akkor a gyógyszeriparban kívánsz elhelyezkedni.
Debrecenben tudtommal min. 3 gyógyszergyár van, így egyre inkább és egyre jobban megbecsülik a szakmailag sok helyen "bevethető" diplomásokat. (a magán-kutató szféra alatt a Pharmaflyght-et érted?)
Nyilván a megpályázott beosztástól és az elvárásoktól nagyban függ az elvárható bér...
Én úgy vélem, hogy a próbaidő idejére a 270.000 nettó kölcsönösen korrekt tárgyalási alap, amit a véglegesítéskor lehet korrigálni...
Köszönöm a választ. Őszintén szólva örülnék, ha így lenne. Sajnos mindenfélét lehet hallani, így nehéz belőni mi a valós bér ezen a területen. De az általad írt összeget reálisnak vélem. A magán kutatói szféra lehetőségeivel még nem vagyok teljesen tisztában. Sajnos a Pharmaflight-nál nincs nyitott pozíció. Korábban nézegettem a Debreceni állás hirdetéseket és akkor a két nagy multi mellett, voltak más cégeknél is lehetőségek. Jelenleg nincs, de ez változik.
Ilyen állás pl amire megvan a végzettségem és a tapasztalatom:
Igen, én úgy látom hogy reálisan gondolkodsz.
A helyedben azért pl. megnézném a DE karrier-oldalát is, mert ott kutatás is folyik, meg most kezdenek építeni valamilyen oltó-anyag gyárat vagy mit, oda meg jó szakemberek kellenek!
És napi rutinként nézegetném a Teva, a Richter, a Pharmaflight stb. karrier oldalait, mert nem minden állás jelenik meg egyéb oldalakon... (de be is lehet küldeni egy érdeklődést, s akkor ők keresnek meg!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!