Miért nem elérhető a Vatera? Az óraátállítás miatt lehet gond?
Nos, akkor lehet lehúzni, stb. de akkor is elmondom. ez bizony nem karbantartás volt - ugyanis a karbantartást ELŐRE szokták közölni a felhasználókkal.
A Vatera már kb. másfél hónapja behozott tesztüzembe egy újabb, letisztultabb felületet, ami csak bizonyos felhasználóknál (tesztalanyoknál) jelent meg és ezek a felhasználók visszajelzést adhattak az új oldal pozitív és negatív dolgairól.
Tegnap is töltöttem fel aukciókat a Vaterára, már rosszalkodott a rendszer. volt olyan, hogy 6 képből csak 3-at töltött fel, volt olyan aukció, ahol 4 x-i nekifutásra sem tette fel a képeket, csak ha elindítottam képek nélkül és utána töltöttem fel.
Szóval már tegnap este is voltak technikai hibák - így jó eséllyel "kissé megzuhant" a Vatera, s a hiba elhárításáig kiírták a karbantartást - hogy elkerüljék a pánikot. Kb. ennyi :-)
Mondjuk egész délelőtt imádkoztam, hogy hiánytalanul előkerüljenek az aukcióim - de szerencsére mind meg is van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!