Mit tehetek egy ismeretlen végrehajtás ellen?
Pénteken ahogy hazaértem egy értesítés fogadott azzal hogy egy végrehajtó írogat nekem.
Gondoltam szombaton majd kihozom a postáról kihoztam. Az áll benne hogy 215e Ft ot lefoglaltak a számlámon. És ez most mi?
Senkinek nem tartozom nincs jelzálog a lakáson, de még a bérletet is rendesen vesszem akkor ez mi?
Felmentem a banki alkalmazásba és ott láttam hogy mindenféle üzenet nélkül ott szerepel a minuszolt összeg.
Honnan tudom meg hogy ez mi?
Gyakorlatilag kicsináltak. A fizetésem nincs ennyi étellel napokig elvagyok még de a számláimat hogyan fizetem be?
Annyit írnak hogy végrehajtás és kész.
Nem kellene valami levelet írniuk előtte hogy legalább tudjam mi ez az egész vagy ilyenek?!
Senki nem követelt semmit tőlem ezt nem kellene meglépniük?
Mi a fenét tehetek?
Egyedül élek nem lesz segítségem vagy mehetek majd hajléktalanok mellé ételért? Akkor hogy fogok bejárni melózni?
Azért itt a kézbesítési vélelem is megdönthető ha nem a bejelentett lakcím re postázták a papírokat, illetve tartozást örökölni is csak a hagyaték erejéig lehet.
Itt valami nem kerek, de a legjobb talán az lenne ha ügyvédhez fordulnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!