Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » E-bay-en angol raktárból jövő...

E-bay-en angol raktárból jövő cuccra is ráteszik az ÁFÁ-t?

Figyelt kérdés
11-12 ezer Ft körül van, tehát vámmentes, de 22 euró fölötti. Ha igen, akkor hogyan kell ezt elképzelni? Nem adják ide a cuccot még nem fizetek vagy hogy? Még soha nem rendeltem nagyobb értékben, ezért nem igazán vagyok gyakorlott.
2019. márc. 24. 09:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem teszik rá, de készülj hogy nem a posta hozza hanem a GLS, mert az angol posta hazai partnere nyomkövetés esetén a GLS :D (Tehát legyen valaki mindig otthon, különben megy vissza Angliába)

Amúgy ha kínából jönne és rátennék, akkor levelet kapsz hogy vám köteles küldeményed érkezett, mindent leírnak abban mit kell tenned. De itt ilyen nem lesz.

2019. márc. 24. 09:58
 2/2 anonim ***** válasza:

sajnos lehet, de amúgy talán te nem jársz így.

én nemrég rendeltem egy qi töltőt, direkt európára szűrtem, mert kellett volna minél hamarabb. ott volt: Broadway, Salford, UK.

aztán mikor fel lett adva, és jött a követési szám, mit ír: Singapure Post...2,5 hét múlva megkaptam.

de nem tanultam belőle, a múlt héten ismét rendeltem egy terméket, az állítólag Frankfurt-ból érkezik, de utólag néztem meg az értékeléseit, és bár nem volt olyan sok semleges meg negatív, de egy pont arról szólt, hogy a termék jó, de ahhoz képest, hogy német hirdetés meg DHL szállítás, 3 hét volt mire megérkezett.

2019. márc. 24. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!