Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tehetek valamit jogilag...

Tehetek valamit jogilag hogyha azzal rágalmaz a tulaj, hogy nem fizettem bérketi díjat?

Figyelt kérdés
Március 5-én utaltam a tulajnak, de azt állítja, hogy ő semmiféle pénzt nem kapott. Az utalás visszaigazoló több példányban is elment neki email-ben, az állítása szerint a bankban is közölték, hogy semmilyen pénz nem lett neki átutalva és azzal fenyegetőzik, hogy kirak engem. A számlámról természetesen leemelve a pénz, a számlaszám egyeztetve, minden stimmel. Ezek után bemehetnék én vele a bankba, de nem vagyok hajlandó (nyílvánvalóan azt is letagadná). Már csak szeretnék elköltözni innen, de a kauciót pedig az életben nem látnám viszont az biztos. Lehetne tenni valamit ezügyben, erre való tekintettel amit művel? Folyamatosan úgy rágalmaz engem, hogy ott a bizonyíték a fizetésről, illetve nem régiben kikapcsolták az áramot mert nem fizette a számlákat (és már úgy költöztünk be hogy ez folyamatban volt, csak ő ezt nem közölte) ezért az összes ennivalóm megromlott a hűtőben, vidékről kellett felutaznom míg vissza nem kapcsoltatta, ezen túl pedig tartozik nekem még pénzzel kulcsmásoltatásért illetve úgy fizetette ki az egész béreti díjat februárra, hogy csak 10-én költöztem be.
2019. márc. 20. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Polgári per.
2019. márc. 20. 07:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy nem kapta meg a pénzt ha ennyi tartozása van lehet pl áramszolgáltato le is emelte rögtön a számlájárol ami jött neki,de akkor is a bankban látják hogy érkezett,csak neki az már nem kézzelfoghato....
2019. márc. 20. 08:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Erre en is gondoltam, de a masik lakotarsamet meg megkapta, az emaileket is letagadja es nem is a sajat, hanem a lanya szamlajara utaltatott, gondolom az nincsen zarolva.
2019. márc. 20. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:
És miért nem tudsz bemenni a bankodba és kérni egy párszáz forintos "elismervényt" az utalásról?
2019. márc. 20. 14:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezek után, hogy képes ezt művelni, én nem fogom tovább bizonygatni, és hagyni hogy megalázzon. Biztos vagyok benne, hogy még arra is ráfogná hogy hamisítvány, vagy lefizettem a bankot (de a bérleti díjat nem fizetem ki, természetesen :D )
2019. márc. 20. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!