Alacsonyony kamatu szemelyi kolcson befektetese osztalekot fizeto Amerikai reszvenyekbe? (20ezer dollar)
Csak nekem nem kerek a történet?
bank ad neked hitelt 3,3% kamattal, majd beteszed hozzájuk 10%-os kamatra, ez hol érné meg nekik?????
#11:
Nem hozzájuk akarja visszatenni hanem a részvénypiacon szeretné befektetni.
Ettől függetlenül annyi eszük tényleg van hogy ilyesmire nem adnak pénzt, legalábbis nem 3.3%os kamattal
Koszonom az eddigi kommenteket.
Idokozben megkaptam a szemelyi kolcsont 15ezer font. 3,3%os fix kamaton. (5 ev, havi 271font)
Majd vasaroltam 2500db HSBA reszvenyt. Remelem a 10,30%os osztalek csak emelkedik a reszveny arfolyammal egyutt, de ha nem akkor sem nagy a baj.
Sok sikert az otthoniaknak.
Igazabol mast akartam irni, de inkabb csak biztatlak, csak igy tovabb.
Es igazabol egy indokom van. Na jo, ketto:
- Az egyik, hogy mindenki a sajat karan tanul, leirtak neked, nem erdekelt, majd meglatod. (Bar igazabol okos ember legalabb csak a sajat penzet bukja el, nem a kolcsont.)
- A masik, hogy a tozsde egy nulla osszegu jatek, ha valaki nyer 10 forintot, azt mas elbukta. Ebbol a nezopontbol pedig szukseg van a lelkes, nagyarcu amatorokre, mivel a hozzaertoknek nagyobb profitra nyilik lehetoseguk. Ez meg igazabol nekem jo. :)
HSBA poziciomat bezartam, 9.8%--os profittal.
A tokemet megfeleztem majd vasaroltam Ford es Shell reszvenyeket.
Koszonom a valaszokat
Zold napokat kivanok mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!