Lehet az én nevemen a ház ha apám neve alatt licitáltam egy házra és megnyertem?
Más nevében nem licitálhatsz - még akkor sem, ha az apád.
ha elmúltál 18 éves - mert ez nem derült ki - akkor csináltass bankszámlát, tedd rá a pénzed, regisztrálj be az MBVK-ra és úgy licitálj.
Azt ugye tudod, hogy nem csak a ház árát, hanem utána a 4 % vagyonszerzési illetéket is ki kell fizetned?
"nekem nincs folyószámlám"
10 perc alatt lehet nyitni.
Árverezés vége után 14 napon belül át kell utalni az összeget és SZEMÉLYESEN megjelenni a végrehajtónál a papírozás elintézése végett.
Ha ő licitál, akkor neki kell megjelenni, ha Te licitálsz, akkor Neked.
Más nevében belépni egy felhasználónéven TILOS!!
Ha apád nevén megy a licit, akkor az apád lesz a nyertes, neki kell bemenni és az Ő nevére kerül a ház - nincs olyan, hogy Ő megnyeri, de a végrehajtónál már a Te nevedre lesz írva.
Ha ez így nem felel Neked meg, akkor utazz haza, regisztrálj be az MBVK-nál, nyiss egy bankszámlát és akkor licitálhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!