EBAYon licitáltam, (kezdőként) és nem vettem figyelembe az eladót 0%-os. Mit tegyek?
A jövőben figyélj jobban. Ha nincs teli negatív értékeléssel, akkor nem hiszem, hogy baj lehet.
Gondolom, nincs sok eladó tárgya, csak ez, ezért nincs követője.
se negatív, se pozitív jelzése nincs :D
Meg nézegetem de nincs több eladó tárgya :/ de akkor kifizetem, és ha nem jön meg?
4-esnél a pont!
Az a helyzet, hogy frankón nem értem: azért, mert valaki 0-ás, miért kell rögtön előítélettel rendelkezni irányába. Még "viccesebb", ha egy 0-ás "ítélkezik" egy másik 0-ásról.
Kérdező, nem is tudod, hogy tényleg megkapod-e a terméket vagy sem - de már elítéled az eladót - szomorú.. :-(
Amúgy meg ha a szó klasszikus értelmében licitálós, akkor meg simán lehet, hogy rád licitál valaki és mégsem kell megvenni a terméket.
A Vaterán pl. vannak olyan eladók, akik kifejezetten letiltják (vagy szeretnék letiltani) a 0-ás vevőket, mert nem akarnak bajlódni velük - nekem meg az a véleményem: mindenkinek meg kell adni az esélyt - még ha nem is olyan járatosak az aukciózásban. Inkább segítem, elmagyarázok dolgokat, mint letiltsam. Mindenki 0-ával kezdte!!! :-)
nem vagyok 0-ás :D REndelni már rendeltem Ebayról közel 100 + visszajelzésem van! :) A licitálást kezdtem el. [link]
Ebből gondolom hogy átverhet, mert 2016. aug. 20.án csinálhatta a profilt és semmi értékelése sincs. :/
Kérdező!
Nem is rád értettem a 0%-ost hanem az eladóra.
És igen nekem a mostani rendelésem is megjött 0%-os eladótól aki tőle kapta az első értékelést és 2017.01.01-én regisztrált!
Mindenki elkezdi valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!