Mennyire veszed figyelembe, hogy a válaszadó hány százalékban ad hasznos válaszokat?
Sosem nézem. A legértelmesebb válaszokat általában alacsony százalékúaktól kaptam:)
A lepontozás nem szokásom, egyszer pontoztam le véletlenül majdnem mindenkit az adott oldalon,mert a macska feljött és összenyomkodott itt nekem mindent :D
Ha én szándékosan pontozok, akkor tényleg csak marhaságot pontozok, de az esetek 99%-ában csak felfelé.
én csak annyiban foglalkozom vele, hogy ha alacsonyabb százalékú ad számomra normális választ, mindig felpontozom.
ha átlagos pontszámmal rendelkező ír jó dolgot, azt nem pontozom se fel, se le.
a humoros válaszokat is felpontozom, sokszor akkor is, ha kissé erős, díjazom az elmés beszólásokat.
néha tőlem is kapnak fricskákat a kérdezők.
akinek pedig nagyon jó a százaléka, azt nem szoktam lepontozni, pedig volt már olyan, hogy legszívesebben odanyomtam volna, mert hülyeséget írt, de úgy vagyok vele, hogy a többi válasza lehet, hogy értelemes, így őket ritkábban szoktam lepontozni.
Az utolsó válaszolóval értek egyet.
Politika és vallás témában írogatva nagyon hamar lecsökken az ember százaléka.
Én pl. gyakran írok a politikai rovatba, ennek "köszönhetem" a 66%-omat, ami egyébként még kevesebb lenne, ha nem írogatnék más, normálisabb hangvételű témákhoz is. (Pl. Gyerekvállalás, Állatok, Családi kapcsolatok, stb.)
Az a tapasztalatom, hogy általában nem szokták az engem pontozók nézni a százalékomat, ha tetszik nekik, amit írok, felpontoznak. Csak néhány olyan esetem volt eddig, amikor abba kötött bele valaki, hogy alacsony a százalékom. Ez általában akkor fordult elő, amikor az illető kifogyott a racionális érvekből.
Szerintem nem kellene,hogy a válaszokat a kérdezőn kívül más is pontozhassa.
Egyrészt,mert az a lényeg,hogy neki hasznos-e a válasz.
Másrészt meg mert mikor kialakul egy komolyabb vita mindenki pontoz lefelé mindenkit ész nélkül,csak úgy bosszúból mert nem értenek egyet valakivel,vagy velük nem ért egyet valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!