Mit tegyek ha találtam egy táskában (erdőben) 9.4millió forintot?
Figyelt kérdés
Benőtte már a gaz is, szinte elhagyatott volt...2019. febr. 16. 19:23
2/12 anonim válasza:
F**zt add le, nézesd meg nem-e hamis, és költsd el úgy hogy ne legyen nyoma.
5/12 anonim válasza:
Hagyd békén ott ahol van.
Te se örülnél ha megfújnák a dugi pénzedet.
6/12 anonim válasza:
Most, hogy már kiírtad ezt a kérdést, szerintem add le a rendőrségen, mert ezen keresztül simán eljutnak hozzád, ha valaki bejelentené és nekiállna megkeresni (amennyiben az összeget viszonylag pontosan írtad le, sarkítás nélkül, ami szerintem elég nagy hülyeség volt).
7/12 anonim válasza:
Vegyel egy uj okostelefont. Uj simet. Fuggetlent. Dobd ki a regit.
Teljesen uj regisztraciokat csinalj. Uj emailt.
De amugy senki se fog foglalkozni ilyen ugy nyomozasaval.
A penz hamissagat vizsgald egyedul. Tartsd kp-ben otthon v bank szefjeben. Soha ne vegyel a nevedre szolo afas szamlara semmit belole. Kp -vel fizess nev nelkul mindenhol vele.
8/12 anonim válasza:
Az a gond, hogy akik oda rakták, bárkik lehettek.
9/12 anonim válasza:
Ha ez tényleg eldugva volt és nem elveszítve akkor akár életvaszélyben is lehetsz ha megtalálnak
10/12 A kérdező kommentje:
azóta figyeltem direkt, a hely ahol volt többször állt meg ott 1 fekete merci sötétített üveges, és több órán keresztül ültek a kocsiban
engem nemvettek észre távolról figyeltem
2019. jún. 15. 01:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!