Német márkát találtam itthon, be lehet valahol váltani?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy a MNB foglalkozik ezzel?
Előre is köszönöm a segítséget!
2019. jan. 10. 11:57
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, de gondoltam, hátha.
2019. jan. 10. 12:56
3/7 xswerdy válasza:
Németországban be lehet, legalábbis ha az utolsó márka az EUR bevezetés előtt. Minden ország úgy vezetheti be az EUR-t, hogy korlátlan ideig beváltja a nemzeti bankja a régi pénzt. De ha régebbi típusú márka, akkor lehet, hogy már nem fogják beváltani.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
2019. jan. 10. 20:28
6/7 Rick Mave válasza:
A Deutsche Bundesbank bankfiókjaiban költségmentesen be lehet váltani a DM-et. Itt egy link, ahol tartományokra osztva fel vannak sorolva a bankfiókok:
Baloldalon a szürke a "Hauptverwaltungen und Filialen" menüben kell ráklikkelni a megfelelő tartományra.
A Deutsche Bundesbank Mainz-ban lévő bankfióknál be lehet úgy is váltani a DM-et, hogy postai úton beküldjük a pénzt és ők az EUR összeget a megadott bankszámlára átutalják.
Itt egy link, ahol minden ezzel kapcsolatos kérdésre választ adnak:
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2019. jan. 13. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!