Van olyan cég magyarországon amely webfejlesztéssel foglalkozik és érdeklhetnek a lent leírtak?
Felejtős.
Olyan, amit leírtál, nem hogy MO-n, de a világon nincs, ugyanis ötletekkel mindenkinek roskadásig van a polca (vagy backlogja). Nem a spanyolviaszt feltaláló, ötletelő emberek kellenek (mert abból bőven van), hanem (1) nagy vagyonnal rendelkező befektetők, (2) olyan tehetséges fejlesztők/vezetők, akik magas színvonalon megvalósítják az ötleteket.
Én 2 helyen dolgozom egyszerre, az egyikben tulajdonos/alapító vagyok, a másikban vezető fejlesztő; az elkövetkezendő 5 évre elegendő ötletünk van mindenből, nem csak a jelenlegi projektjeinkhez, hanem jövőbeni projektekhez is. Mindkettő innovatív terület.
Emiatt egyébként kis túlzással kb. havonta keresnek fel ismerősök, hogy ilyen/olyan jó ötletük lenne -- mondom ötletem az van nekem is, olyan kell, aki végig is viszi.
Azonban...
Ha (1) van egy jó ötleted, (2) értesz a megvalósításához és/vagy nyilvánvaló, hogy a megvalósításhoz egy csapat vezetésére képes lennél és (3) van egy működő/kezdetleges prototípusod, akkor szép számmal vannak befektetők, akik 5 percben meghallgatnak, majd ha nagyon meggyőző volt a személyiséged (olyan embernek tűntél, aki ezt meg is csinálja), akkor beletolnak valamennyi pénzt (20-30 millió forintokat, szóval aprópénzt), de nem az ötletbe, hanem az ötletet megvalósító csapatba/vezetőségbe.
Forrás: megjártam a szamárlétrát mind befektetői, mind ötletgazdai oldalról.
Hm. Értem. Köszönöm.
Akkor még várat magára pár évet a megvalósítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!