1945-ös ezer pengő mennyit érhet? Hol, milyen formában lehetne eladni úgy, hogy ne verjék át az embert, aki laikus, és nem ért hozzá?
Figyelt kérdés
2019. jan. 25. 11:39
1/4 anonim válasza:
Pár száz ft-ot, nem egy nagy érték - hacsak nincs valami rendkívüli tulajdonsága (nyomdahiba, stb). Csak a Vaterán 48 aukció van belőle - már 200 ft-ért is lehet kapni fix áron és 1 ft-ról is indul licitálós aukció.
2/4 anonim válasza:
Ja, és bár közvetve válaszoltam a kérdésedre, de akkor most egyenesen is leírom: beírod a keresőbe, hogy milyen pénz és megnézed az árakat. Ezek után vagy megpróbálod eladni saját magad valamelyik internetes oldalon - amit ki tudja, mikor vesznek meg, vagy beviszed valamilyen érmeboltba, régiségkereskedésbe és ott szinte fillérekért megveszik: kb. a valós ár felét fogják kínálni. Pl. amikor a Kossuth 5 ft-os (ezüst) kb. 400 ft körül ment, akkor nekem 200-ért akarták darabját megvenni... inkább eladtam a neten egyesével 400-ért :-)
3/4 anonim válasza:
Átverni nem fognak, mert nem képvisel számottevő értéket, ahogy az első válaszoló már levezette.
Érdemes megtartani mint érdekességet. Soha nem fog sokat érni, akkora túlkínálat van belőle.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ mindenkinek!
2019. jan. 26. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!