Mit érdemes kezdeni 60ezer forinttal?
Figyelt kérdés
Még 2 éve kaptam 60ezer forintot ballagásomra. Szeretném valamibe befektetni, mert azóta csak áll a szekrényben, de a szüleim nem engedik, hogy elköltsem. Ha lenne saját keresetem akkor talán könnyebb lenne, de jelenleg nem megoldható, hogy dolgozni menjek. Mit ajánlotok, mibe lenne érdemes befektetni? Valami rövidtávú dologra gondoltam.2019. jan. 23. 01:18
11/14 anonim válasza:
"az arany ára igaz ingadozik, de veszteni nem fogsz rajta"
És ha leesik 10%-ot az ára akkor mit csinál, nyer rajta? Plusz az 5% jutalék amit kapásból bukik vásárláskor.
"kincstárjegyet javasolnám, ha 1 évig még nem akarod felhasználni. Kapsz rá kb. 1800 Ft-ot."
Jó az 1147 Ft-nak is. Nem sok, de ez a legegyszerűbb.
Illetve ott van a PMÁP az egy évre 1785 Ft-ot hoz, de számlát kell nyitni hozzá ami kb. 1 óra.
12/14 anonim válasza:
"Ha vállalkozó kedvű vagy, egy havi KATA adót és könyvelői díjat fedez, de ez elég kockázatos és nem érdemes belevágni ha nem vagy biztos a dologban, mert csak ráfizetés lesz belőle."
Mi az eget csináljon egy tini egy hó vállalkozóival? :D :D Részeg vagy ember?
"Esetleg számítógépet" Hát ennyiből inkább ne...
13/14 anonim válasza:
#12 ha nincs neki gépe, 60-ból össze lehet már rakni olyat (főleg használtan), amin tud dolgozni. Természetesen nem lesz benne 3db GT 1060 meg 2db i9, de legalább lesz.
14/14 anonim válasza:
Egy kisebb robogó vagy motor kijön belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!