Kitiltottak a vateráról mert több profilba beléptem. Valaki jártas a témában, esetleg sikerült újra regisztrálnia? Érdemes e újra próbálkoznom?
Legalább akkor különböző szolgáltatók ip ciméről regisztrál és licitáltál volna.
ne csinálj semmit!
"Kitiltottak a vateráról mert több profilba beléptem. "
Nem tudom, hogy mit csináltál a több profilban, de önmagában csak ezért nem tiltanak ki: nekem van magán és üzleti fiókom is, mindkettőbe LEGÁLISAN be is lépek nap mint nap.
Gondolom másnak a fiókját is használtad, nyilván nem is szabályos módon - ezért tilthattak ki.
Nem fogsz tudni mit csinálni - a Vatera mostanában nagyon szigorúan rámegy a biztonságra és ezt nagyon helyesnek tartom: csalóknak ott a Jófogás, ott lehet halászni a zavarosban.
Hát ha az utóbbiról van szó, arra Btk.-nak van egy cuki passzusa:
"423. § (1) Aki információs rendszerbe az információs rendszer védelmét biztosító technikai intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve vagy azt megsértve bent marad, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Úgyhogy még jól jártál, mert most igazából nem is itt kéne írogatnod, hanem a Gyorskocsiban várni a csomagot.. :P
5-ös, nem tudjuk, mi történt... Lehet, hogy fiókfeltörés, de az is lehet, hogy családtagja tudtával és fiókjával egymásra licitáltak, de az is lehet, hogy a kérdező csinált szabálytalanul több fiókot álnevekkel.
Szóval jó lenne tudni pontosan a történetet.
Köszönöm minden válaszolónak a történet az hogy nem vagyok "csaló féreg"csak segíteni szerettem volna ezért léptem be a haverom profiljába hogy feltegyek neki dolgokat aztán beléptem a főnökömébe szintén az ő megbízásából hogy neki is segítsek.
De semmi törvénytelen a baj ott volt hogy saját bankszámlámat használtam vatera fizetésre és ezt a rossz néven vették megírtam nekik is de nem érdekli őket! tudatlan voltam de látom a válaszokból hogy nem sokat lehet tenni de azért köszönöm akinek tudok segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!