Mit vásároltok a neten?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék egy közvélemény kutatást tartani, hogy ki mit vásárol általában a neten és mennyire bízik a netes vásárlásban. Segítségeteket köszönöm.2019. jan. 18. 00:14
1/3 anonim válasza:
Tesco internetes bevásárlánál veszem meg a tartós tejet (20liter), liszt 10kg), szörp, kóla, ásványvíz, wc papír, mosópor stb (minden nagyobb és nehezebb dolgot.
Mediamarkt honlapján legutóbb hűtőt es villanytűzhelyt vettünk.
Pamutlabornal pókat rendeltem.
Libriben pedig könyveket.
2/3 anonim válasza:
A vásárlásaim 80%-át neten keresztül oldom meg.
Ruha, cipő, elektronikai cuccok, élelmiszer, készétel, stb. Csak azt intézem személyesen amit máshogy nem lehet.
Gyakorlatilag amit csak lehet neten veszem meg.
Különösebben a - mennyire bízik - kérdésed nem értem. Megrendelem, kihozzák kifizetem. Ha nem hozzák ki a megrendelést, nincs mit fizetni. Előre akkor utalok ha tudom hogy megbízható a másik fél. Vagy hogy értetted a kérdést?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megy a zöld kéz. A megbízhatóságot arra értettem, hogy minden megrendelt termék megérkezik-e és nincs baj a minőséggel sem.
2019. jan. 20. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!